Averdi – vi skal skape verdifulle kundeprestasjoner!

Medvind

Regnskapet inneholder mye viktig informasjon om bedriften. Bruken av denne informasjonen er nøkkelen til bedre økonomisk kontroll. Vi skal være til stede når kundene trenger bistand og gode økonomiske råd.

Våre kunder skal oppfatte det som både verdifullt og lønnsomt å samhandle med vårt kompetanseteam. Vår kompetanse strekker seg over flere ulike tjenestespekter og vi er din verdifulle støttespiller.

Dette skal du forvente av oss!

Pådriver

Vi skal alltid være til stede når kundene trenger bistand og gode økonomiske råd. 

Vår nærhet og evne til å vise at vi ser og forstår menneskene rundt oss skaper tillit og 

trygghet. Det betyr at vi også er proaktive og tar nødvendige inititativ. Vi gir det lille ekstra.

Kompetent

Vi skal tilby et solid team av dyktige fagfolk på ulike økonomiske tjenester, samt ha et bredt og tidsriktig produktspekter. Og vi skal til enhver tid være oppdaterte for å kunne tilby nye og bedre løsninger. Det skal være lønnsomt å bruke spesialister. 

Pålitelig

Våre kunder skal stole 100 % på at vi holder det vi lover. De skal i tillegg oppfatte oss som sympatiske, samarbeidsvillige og at vi bryr oss. 

Lagspiller

Å være en god lagspiller betyr at vi skal samarbeide og spille hverandre gode, slik at kundene har tilgang til et godt lag med ulike egenskaper. Kundene skal oppleve at vi bryr oss om dem og at vi kontinuerlig jobber for å gjøre dem bedre. Det krever karakter og mental styrke å føle ekte glede og begeistring for hverandres suksess.

IT-løsninger

Skaff deg bedre beslutningsgrunnlag! Dette innebærer at vi ønsker å gi våre kunder fersk styringsinformasjon slik at vi sammen kan ta de riktige beslutningene.

Averdi har satset tungt på teknologi de siste årene. Vi arbeider kontinuerlig med å bygge kompetanse, og sammen med vår IT-leverandør utvikle løsninger som er best mulig tilrettelagt for våre kunder. Alt for å gi våre kunder et bedre grunnlag for å gjennomføre virksomhetsstyring i sanntid.

Vi benytter følgende programmer:

  • Visma Business
  • Hult & Lillevik

Systemet gir våre kunder mulighet til å skape en effektiv og fleksibel hverdag med riktige verktøy og arbeidsdeling. Hele vår plattform er tilgjengelig via internett for våre kunder. 

Visma Business takler alle bransjer og har gode integrasjoner mot andre systemer. Det gjør at alle kunder får skreddersøm ut fra egne preferanser.  

Skanning av dokumenter gjør hele regnskapet elektronisk tilgjengelig til enhver tid.

Kontakt oss

Karasjok

Kontoradresse: Juhana Rasttus Geaidnu 2, 9735 Karasjok

Postadresse: Postboks 6, 9735 Karasjok

Telefon: 78 46 61 16

e-post:  karasjok@averdi.no